صنعت غذای کشور با نوآوری ارتقا می یابد
به گزارش سبزا، تهران- خبرنگاران- با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و با هدف ارتقای نوآوری در صنعت غذای مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا ایجاد شد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی خبرنگاران از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا گفت: این مرکز با حمایت معاونت علمی و فناوری و پیگیری و مساعدت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در انستیتو تغذیه کشور ایجاد شد تا بستری برای رشد فعالیت های استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه باشد.
علیرضا کریمی وثیق اضافه کرد: استارتاپها و شرکت ها با حضور در این مرکز، ضمن کسب مهارت های لازم و توانمندسازی، می توانند فعالیت های تحقیقاتی خود را رشد و توسعه دهند و با تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان، آماده حضور در بازار مالی شوند.
وی همچنین یادآور شد: در راستای اهداف این کانون، مرکز نوآوری دیگری در این حوزه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهم نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ایجاد خواهد شد.
کریمی تأکید کرد: این مرکز با توجه به ظرفیت های خود، استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان را تا مرحله فراوری نیمه صنعتی مورد حمایت قرار خواهد داد.
رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به راه اندازی دانشگاه علمی و کاربردی واحد کانون علوم و فناوری نوین غلات گفت: در راستای توسعه منابع انسانی نوآور و ارتقای دانش علمی در زمینه صنعت و بازار، راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی واحد کانون علوم و فناوری نوین غلات توسط کانون در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: این کانون با رویکرد ایجاد تعامل هر چه بیشتر بین تمامی حوزه های علمی و آموزشی، فراوریی، خدماتی، رسانه ای و غیره (اعم از دولتی و غیردولتی)، با همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران و کانون انجمن های صنفی صنایع آرد ایران و نیز همیاری تخصصی و علمی مرکز پژوهش های غلات و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مبادرت به برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی با اعطای گواهینامه نموده است.
کریمی اعلام کرد: مشارکت با بخش دولتی در جهت اصلاح ساختار کشت گندم با رویکرد کاهش واریته های گندم و برقراری نظام کشت بر اساس سفارش مشتری، تبیین استراتژی نحوه خرید تضمینی گندم با جهت گیری واگذاری به بخش خصوصی، همکاری فنی و تخصصی و مشارکت در تدوین و تهیه استانداردها، آیین نامه ها و دستورالعمل های حوزه های ذی ربط جهت ارتقای سطح کیفی محصول و ایجاد تمهیدات و همکاری های لازم جهت برگزاری نمایشگاه ها و سمینارهای تخصصی و تجاری در راستای رونق بخشی به فضای کسب وکار از جمله برنامه ها و چشم اندازهای کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است.
وی همچنین به برنامه ریزی جهت ارتقای سطح مهارت آموزی منابع انسانی اشاره نمود و گفت: به منظور تقویت تخصصی و کارشناسی بخش خصوصی و صنفی در حوزه های ذی ربط، همکاری در برقراری فعالیت های ایده پرداز (استارتاپ) و بهره گیری از ایده های نو، مشارکت در اقدامات فرهنگ ساز و مطلع سازی عمومی با رویکرد اصلاح الگوهای مصرف با تکنیک های فناورانه و برنامه ریزی بنیادی در ایجاد فضاهای مناسب برای بهره گیری بخش های خصوصی و صنفی از تجهیزات و ماشین آلات ساخت ایران، از دیگر برنامه ها و چشم اندازهای این کانون است.
علمی ** 1836 ** 1055
منبع: ایرنا