زیبایی های بحرین از زبان ساکنان و شهروندانش
به گزارش سبزا، صحبت از زیبایی ها و جذابیت یک شهر یا کشور از زبان شهروندان آن منطقه حال و هوای دیگری دارد.
چرا که این افراد از نزدیک جاذبه و مکان های مختلف آن منطقه را بارها و بارها مشاهده نموده و به اصطلاح با چم و خم آن آشنا شده اند. برهمین اساس این قرابت می تواند اطلاعات جامع و مفیدتری را برای تماشا آن نقطه از دنیا در اختیار ما قرار دهد. یکی از این منطقه ها که اطلاعات آن از این طریق منتشر شده، کشور بحرین است. شما را به گفتنی های دو تن از ساکنان این سرزمین دعوت می کنیم. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
محمد رشید بوعلی- فیلم ساز
تماشای
در بیشتر فیلم هایم دوست دارم تا زندگی ساده بحرینی را به تصویر بکشم، و به همین علت بیشتر فیلم هایم را در محرق، که پر از خانه های اصیل و رنگ های محلی است، تصویربرداری می کنم. این شهر قطعا برترین جایی است که گردشگران می توانند بحرین واقعی را کشف نمایند، زیرا که قهوه خانه های قدیمی و بنادر ماهیگیری سنتی بسیاری هستند که می توانید با مردم گرم گفت و گو شوید و زندگی آن ها را از نزدیک ببینید.
خوردنی
دوست ندارم به جاهایی بروم که حس کنم پولی را که پرداخته ام را می خورم، بنابراین معمولا به کافه هایی می روم که غذاهای خوشمزه با قیمت مناسب ارائه می نمایند. بعد از تماشای یک فیلم بالیوودی در سینما اول، معمولا به تکه پزی اوب حسین در همان نزدیکی می روم، و بعد برای قلیان به کافه بیروت می روم. کوکوز در عدلیه هم به علت داشتن محیط صمیمی و منوهای پر پیمان از غذاهای خوب، جای خوبی برای خوردن غذاست.
خستگی در کردن
من فیلم زیاد می بینم، برای اینکه از آن ها الهام بگیرم و سرگرمی مورد علاقه ام است. براین اساس همواره زمان خود را بین چند سینما تقسیم می کنم ؛ مرکز بحرین سیتی و سیف مال به علت تازهترین فیلم ها و الجزیره در محرق به علت داشتن ارزانترین بلیت ها، و چهارشنبه ها برای آنالیز هنری فیلم در سینما کلاب بحرین. کشیدن قلیان را هم دوست دارم و محبوبترین مکان من برای این کار کافی شاپ ایرپورت در آراد است.
محمد چندین فیلم کوتاه تهیه نموده است و در حال حاضر روی اولین بلند خود کار می نماید. فیلم کوتاه معروف او با نام نشانه خوب (فیلمبرداری شده در محرق) را در آدرس زیر ببینید: http://vimeo.com/25928508
سارا ال-حامد - نویسنده غذا
خوردنی
چند سال پیش، کتاب آشپزی خلیجی را بر اساس دستور پخت هایی که از خانواده و دوستان در کویت و بحرین گرفته بودم، تالیف کردم. در هر دو کشور، چندین ماه را به تحقیق (مثلا حضور در نمایشگاه های غذا) و عکسبرداری از فرهنگ های غذایی سپری کردم. بحرین جایی است که مردم غذاهای خوب سنتی را ارج می نهند، به خصوص اینکه در خانه تهیه گردد. خانواده یکی از برترین دوستانم، رزان، برترین غذاها را می پزد؛ کباب های آن ها بسیار معروف است و ناهار های آدینه آن ها نیز شکوه دیگری دارد. صنعت حلوای بحرین نیز مرا تحت تاثیر خود قرار داد، و مغازه حسین محمد شویطر در محرق هم ارزش تماشا دارد.
تماشای
کتاب تازه من در خصوص خرماها، دسرها و داستان هایی از سراسر دنیاست، که طبیعتا باعث شد تا من به بحرین بیایم، سرزمین میلیون ها نخل، جایی که من یاد گرفتم خبیز - نوعی کرم خمیری با خرما و دسر مورد علاقه من- درست کنم. مردم اینجا با علاقه زیادی در خصوص نخل ها و برداشت سالیانه صحبت می نمایند؛ آن ها خرما را بهتر از بقیه می شناسند.
خستگی در کردن
چند سال است که از لندن به بحرین پرواز می کنم و همواره این سفرها، برای من حکم سرگرمی و استراحت فوق العاده ای داشته اند. منامه، شهر آرام و تمیز، با مردمانی صمیمی و هوا و بازارهای فوق العاده. برای تصاویر کتاب هایم، زمان زیادی را در سوق ها گذراندم،
سارا مولف کتاب آشپزی خلیجی کاردامام و لایم و نیز نان خورشید و تافی های چسبناک : دسرهای خرما از همه جا است، که هر دو کتاب به وسیله آمازون، و در بحرین در مگاستور ویرجین و جشنمال قابل تهیه هستند.
منبع: الی گشت