صندوق پژوهش وفناوری دانشگاه امیرکبیر با 10 میلیارد تومان سرمایه گذاری اولیه افتتاح می گردد
به گزارش سبزا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دو شریک بخش خصوصی در صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه امیرکبیر 10 میلیارد تومان سرمایه گذاری اولیه نموده اند.

حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تبادل نظر با خبرنگار فناوری خبرنگاران، درخصوص زمان راه اندازی و افتتاح صندوق پژوهش و نوآوری این دانشگاه، اظهار کرد: تقریباً از 6 ماه پیش برنامه ریزی های اولیه برای افتتاح صندوق پژوهش و نوآوری دانشگاه امیرکبیر استارت خورد.
حسینی تودشکی درخصوص تعداد شرکای سرمایه گذار در این صندوق، ادامه داد: در حال حاضر دو شرکت بخش خصوصی به عنوان شرکای سرمایه گذار این صندوق انتخاب شده اند و به توافق نهایی رسید ه ایم.
وی با بیان اینکه کار اجرایی صندوق در مرحله ارائه تقاضا به صندوق نوآوری و شکوفایی است، اضافه نمود: با توجه به این که فعالیت صندوق های پژوهش و نوآوری باید به تایید صندوق نوآوری و شکوفایی کشور برسد منتظریم تا با ارائه مدارک مجوز لازم به زودی صادر گردد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه معمولا برای صدور مجوز باید مراحلی طی گردد، تاکید نمود: صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست یک طرح توجیهی فنی مالی (BP) می نماید و در حال حاضر این طرح آماده شده و در آستانه ارائه است.
حسینی تودشکی گفت: البته رایزنی هایی هم اجرا شده تا اگر مسئله ای وجود دارد از قبل برطرف گردد، البته فکر می کنیم قبل از سال جدید این اتفاق بیفتد و رسما شروع به کار خواهد نمود.
وی درخصوص حجم سرمایه گذاری اولیه از طرف شرکا تاکید نمود: دو شریک خصوصی این صندوق 10 میلیارد تومان سرمایه گذاری اولیه نموده اند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با اشاره به قرارداد های ارتباط با صنعت این دانشگاه گفت: برای ما تعداد قرارداد ها مهم نیست بلکه به حجم این قرارداد ها توجه می کنیم، در بحث انعقاد قرارداد ها سال جاری نسبت به سال گذشته رشد بهتری داشتیم.
وی ادامه داد: حتی در قرارداد های معمول ما که اساتید در سطح های متوسط می بندند نسبت به سال گذشته در همین زمان یک افزایش صد درصدی داشتیم.
حسینی تودشکی توضیح داد: دو برنامه مهم در راس پروژه های کلان دانشگاه قرار گرفته است، با توجه به اینکه هر دو پروژه در سطح ملی است؛ سفارش دهنده هر دو پروژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و فکر می کنیم ظرف یک تا دو ماه آینده حتما قرارداد یکی از این دو پروژه امضا و قبل از شروع سال جدید وارد فاز اجرایی گردد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر در خاتمه با اشاره به محل تامین هزینه های دو پروژه ملی اظهار داشت: با توجه به این که پروژه در سطح ملی است و ما باید خدماتی را به دانشگاه ها، شرکت های خصوصی و دانش بنیان ها می دهیم در نتیجه حوزه وسیعی را در بر می گیرد و با توجه به اینکه هر دو پروژه جزو ماموریت های وزارت ارتباطات است بیشتر سرمایه گذاری از سوی این وزارت خانه خواهد بود و دانشگاه باید بستر کار و محل مناسب را به لحاظ تخصصی فراهم کند.
منبع: خبرگزاری دانشجو