مسائل بیمه ای فعالان مالی کرمان آنالیز شد

به گزارش سبزا، رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه درک درستی از شرایط مالی کشور در بین مدیران و مجموعه تأمین اجتماعی استان وجود دارد، گفت: از آنها درخواست داریم تا حد امکان و بر طبق قوانین و مقررات با فعالان مالی همکاری داشته باشند تا مسائل رفع گردد.

مسائل بیمه ای فعالان مالی کرمان آنالیز شد

جهت دریافت مشاوره خدمات تراکت از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ تراکت های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

سیدمهدی طبیب زاده در نشست مسائل بیمه ای فعالان اقتصادی کرمان که با حضور جمعی از مدیران تأمین اجتماعی این استان برگزار گردید، اضافه نمود: وجود این روحیه مثبت همکاری، به کارفرمایان در کسب وکارهایشان یاری می نماید و هر چه این تعامل بیشتر باشد اقتصادی پویاتر و بهتر خواهیم داشت و هر دو گروه سود خواهند برد.

در ادامه این نشست عضو هیات رئیسه اتاق کرمان به بیان بخشی از مسائل فعالان اقتصادی در حوزه تأمین اجتماعی پرداخت و بیان نمود: درخواست می گردد بازرسی های بیمه از لیست حقوق و دستمزد با توجه به تعداد کارکنان صورت گیرد و هر قراردادی مشمول پرداخت حق بیمه نگردد.

عباس جبالبارزی، توضیح داد: افزایش سرمایه شرکت از محل تجدید ارزیابی ها و همچنین سند افتتاحیه (سندی که مانده اولیه حساب ها در ابتدای دوره اقتصادی در آن ثبت شده و دوره اقتصادی جدید با این سند افتتاح می گردد)، نباید مشمول پرداخت حق بیمه شوند که متأسفانه در بعضی موارد این موضوع وجود دارد و باید پیگیری گردد.

او ادامه داد: همچنین بخشنامه خرید کالا به طور معین اعلام می نماید که خرید بعضی کالاهای معین شده مشمول حق بیمه نمی گردد اما در این مورد نیز فعالان اقتصادی مسائلی داشته اند و مشمول پرداخت حق بیمه شده اند.

انجام حسابرسی در مدت زمان بیش از یک سال پایانی، رعایت نشدن بعضی بخشنامه ها، عدم دقت لازم برای معین ضریب حق بیمه پیمانکاران، درخواست بازبینی مجدد در قراردادهای برق رسانی و تأمین روشنایی معابر، عملی شدن سیستم بارکد برای خارج نشدن پیمانکاران از معافیت ها، شفاف و مستدل نبودن متن قرارها، از دیگر مسائل و خواسته های فعالان اقتصادی در این نشست بود.

در ادامه مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمان، با بیان اینکه نگاه این سازمان تعامل، همراهی و همکاری با شرکای خود به ویژه کارفرمایان است، گفت: هر چه شرایط اقتصادی کشور مناسب و از پویایی بیشتری برخوردار باشد سازمان تأمین اجتماعی نیز شرایط بهتری دارد و رضایتمندی در جامعه افزایش می یابد.

علی حسینی، در بحث آنالیز مسائل فعالان اقتصادی در حوزه تأمین اجتماعی در ابتدا به مسئله حسابرسی ها اشاره و اظهار داشت: بخشنامه ها و قوانین باید رعایت و اجرا شوند و حسابرسی ها نباید از سال های گذشته صورت گیرد زیرا در این صورت رأی صادرشده مغایر با قانون است.

او اضافه نمود: دوره های آموزشی برای همکاران سازمان تأمین اجتماعی با هدف افزایش دانش کاری به ویژه در خصوص بخشنامه ها و مقررات برگزار گردیده و اینکه 54 درصد محاسبات شعبه فسخ می گردد نشان دهنده توجه به کارفرمایان است.

حسینی، با بیان اینکه هیات های تشخیص مطالبات مستقل هستند و هیات بدوی می تواند تصمیم گیری کند، بیان نمود: برای این هیات ها در حسابرسی ها سقف مبلغ معین نشده و احتیاج به رأی مرجع بالاتر ندارند. مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمان ادامه داد: معین ضریب حق بیمه کارفرمایان باید بر اساس ضوابط و مقررات باشد تا دیگر احتیاج به اعتراض آنها و تشکیل هیات های بدوی نباشد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمان گفت: در حال حاضر 51 هزار و 300 کارفرما در کارگاه های سطح استان فعال هستند و درمجموع 340 هزار نفر به طور مستقیم در این کارگاه ها اشتغال دارند که حدود 96 درصد آنها نیز حق بیمه خود را به موقع پرداخت می نمایند.

حسینی اظهار کرد: رأی قرار باید به کارفرما اعلام گردد و همچنین سند افتتاحیه و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مشمول حق بیمه نمی گردد. وی از اتاق کرمان درخواست کرد از فعالان اقتصادی بخواهند که در زمان حسابرسی ها همکاری لازم با حسابرس ها را داشته باشند تا مسئله ای در حسابرسی ها به وجود نیاید.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 9 اسفند 1398 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 714

به "مسائل بیمه ای فعالان مالی کرمان آنالیز شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسائل بیمه ای فعالان مالی کرمان آنالیز شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید