کمک: حضور در تورنمنت روسیه بازدهی بالایی برای ما دارد، 2 بازی محبت آمیز با چین انجام می دهیم
به گزارش سبزا، سرمربی تیم فوتسال بزرگسالان بانوان کشورمان گفت: برگزاری بازی ها، تورنمنت ها و رقابت های تدارکاتی باعث می گردد تا ملی پوشان محک خوبی بخورند.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
به گزارش خبرنگاران و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، شهناز یاری، سرمربی تیم فوتسال بانوان گفت: سومین مرحله از اردوی تدارکاتی تیم ملی از 13 دی ماه در مرکز ملی فوتبال برگزار می گردد. در این مرحله برنامه های تمرینی مختلفی را برای بازیکنان در نظر گرفته ایم و با توجه به زمان کوتاهی که در اختیار داریم سعی مان بر این است تا ملی پوشان به هماهنگی لازم برسند.
وی گفت: در اسفندماه دو بازی تدارکاتی با روسیه در تهران برگزار خواهیم کرد و هدفمان این است که با ترکیب جوان و با تجربه بازیکنان را به میدان برسانیم. بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت شده و تجربه بین المللی ندارند در این دو بازی حضور خواهند داشت. ضمن اینکه از ملی پوشان باتجربه نیز استفاده خواهیم کرد تا تیم به هماهنگی برسد و یکدست گردد. از این موقعیت استفاده بهینه خواهیم کرد و بدون شک در این دو ملاقات محک خوبی خواهند خورد.
سرمربی تیم ملی فوتسال در ادامه از برگزاری دو ملاقات تدارکاتی با چین اطلاع داد و گفت : قرار است تا دو ملاقات محبت آمیز در تاریخ 27 و 29 فرودین ماه 99 در تهران با تیم فوتسال بانوان چین انجام دهیم . در بازیهای تدارکاتی هدف ما شناخت بازیکنان، ارزیابی آنها، پی بردن به نقاط ضعف و قوت است. بدون شک برگزاری این ملاقاتها به ما یاری می نماید تا شاکله اصلی تیم را شناسایی کنیم.
یاری در مورد شرکت تیم ملی فوتسال بانوان در جام آزادی روسیه که با حضور روسیه، پرتغال و سوئد برگزار می گردد، توضیح داد: تیم های بسیار خوبی در این تورنمنت حضور دارند و بازیکنان ایران از لحاظ فنی و برگزاری بازی های تدارکاتی در شرایط بسیار خوبی قرار می گیرند. حضور در جام آزادی روسیه می تواند بازدهی بالایی برای ما داشته باشد. نقاط ضعف و قوت تیم تعیین می گردد و فرصت مناسبی تا بازی های آسیایی داریم که تیم خود را به سطح بالایی از آمادگی برسانیم. تیم های طراز اول دنیا در این تورنمنت حضور دارند. تیم پرتغال صندلی دوم دنیا و تیم روسیه در رتبه چهارم دنیا است. این تورنمنت یاری خوبی به تیم ملی ما می نماید.
وی ددر مورد تیم فوتبال امید ایران که خود را برای مرحله نهایی رقابت های آسیایی و کسب جواز حضور در المپیک ، آماده می نماید، گفت: این تیم کار بزرگی را پیش روی خود دارد و احتیاج به حمایت یک مجموعه دارد. تمام اهالی فوتبال، فوتسال و خانواده بزرگ فدراسیون باید دست به دست هم بدهیم و از تیم فوتبال امید که امید بزرگ خانواده فوتبال است، پشتیبانی کنیم. معتقدم نباید به راحتی المپیک را از دست بدهیم. وظیفه تک تک ما است که از این تیم حمایت کنیم. در بخش بانوان سالیان سال دنبال داشتن تیم ملی دوم فوتسال بودیم تا بتوانیم در المپیک حضور داشته باشیم که این امر میسر نشد اما اکنون تیم فوتبال امید ما این شرایط را دارد. پس باید یاری کنیم تا این تیم از این شرایط بهترین بهره وری را داشته باشد. باشگاه ها، مسئولان و همه خانواده بزرگ فوتبال و فوتسال یاری نمایند تا نتیجه این حمایت را در سال های بعد در تیم ملی فوتبال بزرگسالان ببینند.
منبع: خبرگزاری تسنیم