10 مین روب در افغانستان کشته شدند
به گزارش سبزا، به گزارش خبرنگاران به نقل از شبکه طلوع، وزارت کشور افغانستان بیان کرد که افراد مسلح ناشناس شب گذشته با حمله به مقر کارمندان مین روب موسسه هلوترست، 10 تن از آنها را کشته و 14 تن دیگر را زخمی نموده اند.

بر اساس اعلام وزارت کشور افغانستان، حمله به کارمندان مین روب موسسه هلوترست، کار گروه طالبان است.
طالبان دست داشتن در این رویداد را رد نموده است. بر اساس این گزارش، افراد مسلح ناشناس در منطقه دروازه کن شیخ جلال وارد محل اقامت کارمندان موسسه مین روبی شده و آنها را کشته و یا زخمی نموده اند.
بعضی منابع در بغلان افغانستان گفته اند که مهاجمان با داشتن کلاه های سیاه و صورت پوشیده وارد محل اقامت آنها شده و پس از شلیک به سوی آنها تلفن های همراه و پول های آنها را نیز با خود برده اند.
افغانستان در ماه های اخیر به شدت شاهد افزایش تحولات امنیتی بوده به طوری که گزارش ها از افزایش تلفات نیروهای دولتی این کشور حکایت دارند و در روزهای اخیر چند منطقه مهم در ولایت های مختلف به تسخیر طالبان در آمده است.
این شرایط در حالی است که کوشش ها برای به نتیجه رساندن مذکرات بین الافغانی همچنان ادامه دارد.
منبع: خبرگزاری مهر