استارتاپ

انتقاد از پرداخته نشدن به حوزه کشاورزی علیرغم ظرفیت آن در کشور

انتقاد از پرداخته نشدن به حوزه کشاورزی علیرغم ظرفیت آن در کشور

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه تأمین مالی فناوری از پایه و اساس توسعه آن حوزه است، گفت: با وجود ظرفیت بالای حوزه کشاورزی در کشور اما به طور شایسته به آن پرداخته نشده است، این در حالی است که دنیا به سمت هوشمندی آن حرکت می کند....

15 تیر 1400
انتقاد از صندوق نوآوری، حمایت از شرکتهای مالی به جای دانش بنیان

انتقاد از صندوق نوآوری، حمایت از شرکتهای مالی به جای دانش بنیان

به گزارش خبرنگاران، صندوق نوآوری و شکوفایی نهادی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان است که در راستای تقویت اقتصاد دانش بنیان، مأموریت خود را توسعه شرکت های خصوصی یا تعاونی دانش بنیان ایرانی در چهارچوب و قوانین بالادستی می داند اما چندی است که عملکرد...

6 خرداد 1400
استفاده از استارت آپ ها برای رشد و توسعه صنایع دستی کشور

استفاده از استارت آپ ها برای رشد و توسعه صنایع دستی کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از نمایشگاه دائمی صنایع دستی واقع در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بازدید کرد.

1 دی 1398
شرایط استارتاپ ها در ایران خوب است، هوش مصنوعی جایگزین اکثر مشاغل می گردد

شرایط استارتاپ ها در ایران خوب است، هوش مصنوعی جایگزین اکثر مشاغل می گردد

علی امینیان دانش آموخته مقطع دکتری از یکی از دانشگاه های مطرح آمریکایی که پس از کار در گوگل هم اکنون در شرکت ادوبی فعالیت می نماید، شرایط استارتاپ ها در ایران را گاه بهتر از کشورهای دیگر و آمریکا دانست و گفت: حمایتی که دولت ما از استارتاپ ها انجام می دهد،...

29 شهریور 1398
اشتباهات بسیار بد در مورد فرهنگ محیط کار

اشتباهات بسیار بد در مورد فرهنگ محیط کار

خبرنگاران - ترجمه از حسین علی پناهی: اگر تاکنون کتاب خون بد (Bad Blood) نوشته جان کاریرو را نخوانده اید، اکیداً به شما توصیه می کنیم که این کار را بکنید. درس های زیادی در این کتاب وجود دارد که کارآفرین و مدیران می توانند در مورد عروج او فول الیزابت هولمز و ثرانوس...

13 مرداد 1398
صنعت غذای کشور با نوآوری ارتقا می یابد

صنعت غذای کشور با نوآوری ارتقا می یابد

تهران- خبرنگاران- با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و با هدف ارتقای نوآوری در صنعت غذای مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا ایجاد شد.

14 تیر 1398