تیراندازی در پایتخت تایلند دو کشته و زخمی برجای گذاشت

به گزارش سبزا، فرد مسلحی با تیراندازی در یک مرکز خرید در پایتخت تایلند، یک نفر را کشته و فرد دیگری را زخمی کرد.

تیراندازی در پایتخت تایلند دو کشته و زخمی برجای گذاشت

با تور اقساطی تایلند به طبیعتی همچون بهشت سفر کنید و بازار های بانکوک، سواحل پاتایا و پوکت را ببینید و از آرامش چیانگ مای لذت ببرید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، منابع محلی تایلند امروز (سه شنبه) از وقوع تیراندازی در یک مرکز تجاری در شهر بانکوک خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، فرد مسلحی با تیراندازی در یک مرکز خرید در پایتخت تایلند، یک نفر را به کام مرگ کشانده و یک نفر دیگر را مجروح کرد.

گزارش های اولیه حاکی از آن است که این تیراندازی مقابل یک کلینیک زیبایی در مرکز خرید سنچری مووی پلازا در بانکوک اتفاق افتاده و شخص کشته شده از کارمندان این کلینیک است.

به نوشته اسپوتنیک، پلیس بانکوک می گوید این تیراندازی به دلیل یک مشکل شخصی شده بوده و در حال تحقیقات بیشتر در این باره هستند.

پلیس می گوید ضارب از محل حادثه گریخته و جست وجوها برای بازداشت وی ادامه دارد.

جزئیات بیشتری از این خبر هنوز منتشر نشده است.

تیراندازی در بانکوک در حالی است که چند روز پیش نیز حادثه مشابهی در شهر دیگر تایلند رخ داد که در آن یک سرباز ارتش حاضران در یک فروشگاه را به رگبار بسته و تعدادی را گروگان گرفته بود. در این حادثه 26 نفر کشته و 57 نفر مجروح شدند. (جزئیات بیشتر)

م

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 30 بهمن 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 691

به "تیراندازی در پایتخت تایلند دو کشته و زخمی برجای گذاشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تیراندازی در پایتخت تایلند دو کشته و زخمی برجای گذاشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید