خطر بزرگی به نام جواد نکونام
به گزارش سبزا، خبرنگاران: داستان جواد نکونام و فولاد به خط سرانجام رسید؛ روز گذشته بود که خبر رسید دو طرف برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده اند و فولادی ها در پی جایگزین برای جواد نکونامی هستند که چندی پیش این تیم را قهرمان جام حذفی کرد.

به گزارش خبرنگاران، نکونام بعد از دو فصل طلایی در فولاد که این تیم را به آسیا رساند، به ماجراجویی اش در اهواز انتها داد تا در عین ناباوری و با وجود شایستگی حالا بدون تیم بماند! از آلومینیوم اراک به نام مقصد بعدی نکونام نام برده می شد که با تمدید قرارداد بحث برانگیز علیرضا منصوریان، این مورد هم منتفی شده است.
با وجود آنکه فعلا تمامی تیم های لیگ فزونی سرمربی دارند، ولی بیکار شدن جواد نکونام خبر بسیار بدی برای سرمربی آن ها است؛ نکونام با توجه به رزومه ای که از خودش به جا گذاشته مشتریان زیادی خواهد داشت، ولی شاید فعلا مجبور گردد بیرون از گود بماند. همین اتفاق می تواند تهدید بزرگی برای مربیان شاغل در لیگ برتر باشد، چون از همین حالا آن ها می دانند اگر نتیجه خوبی نگیرند هرآن ممکن است با مربی تازه نفسی به نام نکونام عوض شوند!
منبع: فرارو