طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ؛ سه روش خوشمزه برای شکست سرماخوردگی

به گزارش سبزا، تهیه سوپ ورمیشل یا رشته فرنگی ساده است. این سوپ خوشمزه در کمتر از 30 دقیقه آماده می گردد. سوپ ورمیشل یک انتخاب عالی برای پیش غذا در مهمانی یا یک راه سالم برای درمان سرماخوردگی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. برای تهیه سوپ ورمیشل با مرغ، مقداری سبزیجات تازه و مرغ را از یخچال بردارید، داخل تابه قرار دهید. یک قاشق سوپ ورمیشل پر از طعم و مزه های فرق دارد که به شما انرژی و حس آرامش می دهد. در این مطلب سه طرز تهیه سوپ با مرغ و رشته را آموزش می دهیم تا سوپ ورمیشل را متناسب با ذائقه خودتان آماده کنید و از طعم این سوپ خوشمزه لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ؛ سه روش خوشمزه برای شکست سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ

سوپ ورمیشل یک راه سالم و مغذی برای مبارزه با سرماخوردگی است. دستورهای پخت متنوعی برای آماده کردن سوپ ورمیشل وجود دارد. شما می توانید در طرز تهیه سوپ مرغ با رشته فرنگی، گوشت چرخ نموده را جایگزین مرغ کنید و مواد اولیه را باسلیقه خودتان تغییر دهید. در زمان سرو این سوپ خوشمزه، به آن، آب لیمو تازه یا آب بهارنارنج اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ پای مرغ با رشته

یکی از پیش غذاهای مقوی و سالم، سوپ با پای مرغ است که به تقویت استخوان ها و غضروف ها یاری می نماید. شما می توانید در زمان پخت سوپ پای مرغ باسلیقه خودتان مواد اولیه را آماده کنید. طعم خوشمزه این سوپ شما را غافلگیر می نماید و سوپ پای مرغ با رشته را به وعده اصلی روزانه خودتان اضافه می کنید.

مواد لازم:

مواد لازممیزان
پای مرغ100 گرم
پیاز1 عدد
سیب زمینی1 عدد
هویج2 عدد
لیمو ترشبه میزان لازم
پیازچه100 گرم
جعفری100 گرم
زعفران دم نمودهبه میزان لازم
ادویهبه میزان لازم

مراحل تهیه سوپ پای مرغ با رشته

1. در مرحله اول تهیه سوپ پای مرغ با رشته باید پای مرغ را برای سوپ آماده کنید؛ بنابراین پای مرغ را کامل تمیز کنید و آن را بشویید. پای مرغ را آبکشی کنید و فرصت دهید که آب اضافی مرغ گرفته گردد.

فوت وفن: شما می توانید در تهیه سوپ پای مرغ با رشته از بسته بندی های آماده شده برای تهیه سوپ بهره ببرید.

2.پیاز را پوست بگیرید و آن را نگینی خرد کنید. یک قابلمه بزرگ را انتخاب کنید و میزانی روغن داخل قابلمه بریزد. پس از داغ شدن روغن، پیاز نگینی شده را داخل قابلمه تف دهید تا پیاز سبک گردد و رنگ طلایی به خود بگیرد.

3.پای مرغ را به پیاز تف داده شده اضافه کنید و اجازه دهید که پای مرغ با پیاز تف بخورد. پس از تف خوردن پای مرغ نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که پای مرغ و پیاز با ادویه ها طعم دار شوند.

4.وقتی که پای مرغ به خوبی تف خورد، داخل قابلمه آب بریزد و اجازه دهید که آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید واجازه دهید که پای مرغ به آرامی پخته گردد.

فوت وفن: وقتی که آب پای مرغ شما به جوش آمد، روی سطح آب کف های سفیدی می بیند، آن را با کفگیر دور بریزد.

5.در مرحله بعد پیازچه ها و جعفری را کاملا تمیز کنید و آن ها را بشویید. هویج و سیب زمینی را پوست بگیرد. پیازچه ها را حلقه ای خرد کنید. جعفری را به صورت ساطوری خرد نمایید. هویچ و سیب زمینی را با رنده به صورت خلالی خرد کنید. البته شما می توانید با تخته آشپزخانه هویچ و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید.

6.در آخر همه مواد (پیازچه، جعفری، هویج و سیب زمینی) را به قابلمه پای مرغ اضافه کنید. اجازه دهید که مواد در آب پای مرغ در حال جوش پخته گردد. حدودا بعد از 20 الی 30 دقیقه سوپ پای مرغ شما آماده است. این سوپ خوشمزه را با آب لیمو تازه نوش جان کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

طرز تهیه سوپ مرغ با رشته و جو پرک

سوپ مرغ با رشته و جو پرک یکی از انواع سوپ های محبوب در رستوران ها است. این سوپ که طعم بی نظیری دارد، به خاطر استفاده از مرغ به درمان سرماخوردگی یاری می نماید. بعلاوه سوپ مرغ با رشته و جو پرک برای کسانی که بیمار هستند و نمی تواند غذاهای سنگین بخورند، یک منبع قوی از پروتئین و مواد غذایی است، یاری به بهبود درمان آن ها می نماید.

مواد لازم:

مواد لازممیزان
ران یا سینه مرغ1 عدد
جو پرکنصف پیمانه
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
رشته سوپبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
جعفری100 گرم
ادویه به میزان لازم
آب لیمو تازه به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ مرغ با رشته و جو پرک

1.در مرحله اول تهیه سوپ مرغ با رشته و جو پرک، مرغ را در یک قابله کوچک برزید و به قابله مرغ میزانی آب و نمک اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. به مرغ اجازه دهید که به آرامی پخته و نرم گردد.

فوت وفن: در زمان تهیه سوپ مرغ با رشته و جو پرک برای خوشمزه تر شدن سوپ آب مرغ را جایگزین آب کنید.

2.پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. در قابلمه دیگر پیاز را با کره تف دهید. سپس هویج و سیر را رنده کنید و به پیاز تف داده شده اضافه کنید، مواد را باهم تف دهید. پس از تف خوردن کامل مواد، رب و ادویه را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد طعم رب و ادویه را بگیرد. پس از اینکه مواد کاملا تف خورد، میزانی آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا مواد به آرامی پخته شوند.

3.در مرحله بعد وقتی که مرغ کاملا پخته شد، آن را ریش ریش کنید و به مواد بالا اضافه کنید. سپس مرغ ریش ریش شده را با جو پرک به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه دهید که مواد به خوبی باهم پخته شوند.

4.در بیست دقیقه پایانی پخت سوپ، آب مرغ و رشته سوپ با میزانی آب لیمو به قابلمه سوپ اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ به آرامی جا بیفتد.

5.در آخر پس از پخته شدن سوپ، در زمان سرو این سوپ خوشمزه از جعفری خرد شده برای تزئین سوپ بهره ببرید.

برای مطالعه بیشتر: طرز تهیه سوپ جو با رب گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با عدس

سوپ رشته فرنگی با عدس یک غذای سالم و مغذی است که با رشته های باریک اسپاگتی و عدس تهیه می گردد. این سوپ سالم و مغذی به سلامت بدن یاری و سیستم ایمنی آن را تقویت می نماید.

مواد لازم:

مواد اولیهمیزان
مرغ1 عدد
سیب زمینی 1 عدد
هویج 1 عدد
عدس1 یا 2 پیمانه
نخودسبز
سبزی سوپ1 قاشق غذا خوری
سبزی معطر خشک1 قاشق غذا خوری
رشته فرنگینصف بسته کوچک
کره50 گرم
پیاز1 عدد
زنجبیل تازهبه میزان لازم
ادویهبه میزان لازم

مراحل تهیه سوپ رشته فرنگی با عدس

1.در ابتدا برای تهیه سوپ رشته فرنگی با عدس، مرغ را تمیز کنید و آن را بشویید. مرغ را در یک قابلمه قرار دهید، آب و پیاز را به قابلمه مرغ اضافه کنید و اجازه دهید که مرغ به آرامی پخته گردد.

فوت وفن: شما می توانید برای ازبین بردن بوی زهم مرغ از برگ بو بهره ببرید.

2.سیب زمینی و هویچ را پوست بگیرید و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید یا از رنده برای خرد کردن سیب زمینی و پیاز بهره ببرید. پیاز را پوست بگیرید و آن را به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.

3.در یک قابلمه میانه میزانی روغن زیتون بریزد و سیب زمینی، هویچ و پیاز را به قابلمه اضافه کنید و مواد را تا زمانی تف دهید که نرم و پخته شوند. پس از تف خوردن مواد، به قابلمه آب اضافه کنید. اجازه دهید که مواد 15 دقیقه در آب در حال جوش، پخته گردد. پس از پخته شدن مواد، عدس را اضافه کنید.

فوت وفن: در تهیه سوپ رشته فرنگی با عدس، شما می توانید در دستورپخت ماش را جایگزین عدس کنید.

4.مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش شده با نخود سبز و آب مرغ به قابلمه سوپ اضافه کنید.

5. در مرحله بعد، اجازه دهید سوپ در مدت زمان 1 ساعت پخته گردد. پس از گذشت 1 ساعت سبزی را به قابلمه عدسی اضافه کنید.

6.در آخر میزانی ادویه که شامل فلفل قرمز و زنجیل است را به قابله سوپ اضافه کنید و در آخر رشته فرنگی را داخل قابلمه سوپ بریزید و اجازه دهید که رشته ها در سوپ پخته و نرم شوند.

برای مطالعه طرز تهیه سوپ شیر و ذرت خامه ای

نکات حرفه ای برای تهیه سوپ لعاب دار

  • برای لعاب دار شدن سوپ ورمیشل بهتر است در زمان پخت این سوپ خوشمزه؛ 10 دقیقه آخر پخت، رشته فرنگی را به قابله سوپ اضافه کنید.
  • برای غلیظ تر شدن سوپ رشته فرنگی، از آب قلم در سوپ بهره ببرید. از قلم نیاندازید که برای استفاده از آب قلم در سوپ، آن را چند ساعت در آب بپزید و پس از پختن آب قلم آن را داخل یخچال قرار دهید تا روغن قلم سفت گردد. از قسمت ژلاتینی قلم برای غلیظ تر شدن سوپ بهره ببرید.
  • یکی دیگر از ترفندهای آشپزی برای لعاب دار و غلیظ تر شدن سوپ، پوره کردن آن است. اگر دوست ندارید سوپ شما پوره گردد. میزانی از سوپ را پوره کنید و آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  • اگر سوپ ورمیشل شما حالت آبکی دارد برای غلیظ تر شدن آن، 2 قاشق غذا خوری آرد یا نشاسته را در 10 دقیقه آخر پخت به قابلمه سوپ اضافه کنید و سوپ را به خوبی هم بزنید تا غلیظ تر گردد.
  • اگر دوست ندارید که از آرد یا نشاسته برای غلیظ تر شدن سوپ بهره ببرید، در 10 دقیقه پایانی پخت سوپ به آن خامه اضافه کنید. برای این کار 3 قاشق غذا خوری خامه را با آب لیمو ترش یا سرکه ترکیب کنید و داخل یخچال قرار دهید.

سخن پایانی

سوپ رشته فرنگی با مرغ یک پیش غذا ساده و خوشمزه است که برای درمان سرماخوردگی مفید است. این سوپ در 30 دقیقه آماده می گردد. در تهیه سوپ ورمشیل با مرغ شما می توانید از سبزی های تازه و معطر در پخت سوپ بهره ببرید و خوش طعمی غذا را دو چندان کنید. وقت آن نشده که در خانه، خودتان را مهمان یک کاسه گرم و مغذی سوپ ورمشیل کنید؟ سه روش تهیه سوپ ورمیشل با مرغ را ببنید؛ این سوپ خوشمزه را با مواد اولیه دلخواهتان آماده کنید.

منبع

allrecipes.com

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 شهریور 1403 بروزرسانی: 28 شهریور 1403 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 2266

به "طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ؛ سه روش خوشمزه برای شکست سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ؛ سه روش خوشمزه برای شکست سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید