چگونه در خانه شور درست کنیم؟

به گزارش سبزا، در مطلب زیر طرز تهیه شور خوشمزه خانگی را به شما آموزش می دهیم.

چگونه در خانه شور درست کنیم؟

به گزارشبه نظر من از بین همه ترشیها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف به نظر من از بین همه ترشیها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذاها وقتی همراه شور خورده میشن چند برابر خوشمزه تر میشه. پس حالا که پاییزه و کلم و هویجم فراوونن پاشین دست به کار بشین و یه شور خوشمزه خونگی درست کنین.

1 کیلو گل کلم 500 گرم هویج 300 گرم ساقه کرفس 500 گرم خیار قلمی حدود 100 گرم فلفل سبز 2 بوته سیر 200 گرم ترخون تازه سرکه سفید به مقدار لازم نمک به مقدار لازم

طرز تهیه شور با کلم و هویج

1-در ابتدا کلم هارو گل گل از هم جدا نموده و بعد از اینکه خوب شستیمشون روی یه پارچه تمیز پهنشون میکنیم تا کاملا خشک بشن.

2-حالا کرفس و هویج هارو هم شسته حلقه حلقه میکنیم و میذاریم تا خشک بشن. حلقه های کرفس و هویج نباید خیلی نازک باشن.

3-میتونین فلفل سبز هارو خیلی تند یا با تندی کمتر انتخاب کنین و مقداری هم که استفاده میکنین باز به سلیقه خودتون بستگی داره حالا فلفل سبزها و خیارهارو هم میشورین و میذارین تا کاملا خشک بشن در صورتی که خیار رو قلمی انتخاب کنین دیگه نیازی به خورد کردنشون نیست و میتونین درسته داخل شور ازش استفاده کنین.

4-در نهایت ترخون رو هم میشوریم و میذاریم خشک بشه در صورتی که کمی از برگ های تازه کرفس هم داخل شورمون استفاده کنیم شور ما خوش طعم تر و خوش عطر تر میشه. نیازی نیست تا ترخون و برگ کرفس رو خورد کنیم.

5-حالا باید شور آب رو آماده کنیم با توجه به مقدار مواد و سایز دبه هایی که در نظر گرفتیم باید شور آب تهیه کنیم. کافیه به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه بریزیم و بعد بذاریم تا آب بجوش بیاد.

6-وقتی آب جوش اومد سرکه سفید رو اضافه میکنیم. به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید کافیه. حالا شعله گاز رو خاموش نموده و اجازه میدیم تا حدود یک ربع زمان بگذره تا شور آب از حرارت اولیه بیوفته.

7-حالا دبه های تمیز و خشک خودمون رو انتخاب میکنیم و صیفی جات و سبزیجاتمون رو داخلشون میچینیم یادتون نره تا سیر رو هم داخل دبه ها بذارین برای طعم دهی بهتر میتونین سیر و فلفل رو از وسط نصف کنین.

8-یه نکته خیلی مهم برای کپک نزدن شور که باید بهش توجه کنین اینه که هم ظرف و هم مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن.

9-حالا دبه رو با شور آب پرمیکنیم تا خوب روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم میبندیم و برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه میذاریمش. بعد از یه روز در دبه رو باز میکینم و اگه باز به شور آب نیاز بود داخل دبه ها میریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک میذاریم.

10-بعد از دو هفته شور خوشمزه و ترد ما حاضره و میتونیم نوش جونش کنیم.

منبع: وب سایت دونفره:

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 97

به "چگونه در خانه شور درست کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه در خانه شور درست کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید