طرز تهیه کوکو سیب زمینی به 2 روش

به گزارش سبزا، کوکو سیب زمینی غذایی خوشمزه است که در مدت زمان کوتاهی و با مواد اولیه ساده ای تهیه می گردد، از اینرو در این مطلب قصد داریم دو طرز تهیه کوکو سیب زمینی را توضیح دهیم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کوکو غذایی سبک است که در مدت زمان کوتاهی نیز طبخ می گردد. این غذا انواع مختلفی دارد و با شیوه های متفاوتی نیز آماده می گردد. در این میان کوکو سیب زمینی یکی از معروف ترین انواع این غذا در میان ایرانیان است، از اینرو در ادامه طرز تهیه کوکو سیب زمینی را به دو روش معرفی خواهیم کرد.

روش اول برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی

به منظور تهیه این کوکو برای چهار الی شش نفر، به حدود یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه زیر احتیاج دارید. البته بخش عمده زمان پخت مربوط به آبپز شدن سیب زمینی ها است، بنابراین اگر شما سیب زمینی را در زودپر بپزید، این زمان کوتاه تر خواهد بود.

مواد لازم
سیب زمینی1 کیلوگرم
تخم مرغ4 الی 5 عدد
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
روغن، نمک و فلفلبه میزان لازم

روش پخت:

  1. ابتدا پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و بگذارید آبپز شوند. اگر برای این منظور از زودپز بهره ببرید به زمان کمتری احتیاج خواهید داست.

  2. اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند و سپس آن ها را پوست گرفته و رنده کنید.

  3. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کاملا بهم بزنید تا یک دست شده و کف کند.

  4. اکنون فلفل و نمک را نیز به تخم مرغ ها اضافه کنید.

  5. از سرد بودن سیب زمینی ها اطمینان حاصل کنید و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه نمایید و بهم بزنید تا مخلوط شوند.

  6. اکنون در یک ماهیتابه که ترجیحا نچسب باشد، مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن آن، با قاشق مقداری از مایه کوکو را داخل آن بریزید و با پشت قاشق کمی آن را پهن کنید. پس از آنکه یک طرف کوکوها سرخ شد، ظرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی به همین راحتی است، اکنون می توانید آن را با گوجه، پیاز و خیارشور سرو کنید، همچنین سرو این غذا با یا مخلوط نیز باعث خوشمزه تر شدن آن خواهد شد.

نکته:

  • اگر تعداد تخم مرغ ها کم بود می توانید یک عدد تخم مرغ دیگر نیز اضافه کنید.

روش دوم برای پخت کوکو سیب زمینی

تفاوت این روش با روش قبلی در این است، که در طرز تهیه دوم احتیاجی به آبپز کردن سیب زمینی نیست، از اینرو تهیه کوکو با این روش به زمان کمتری احتیاج دارد و حدود یک ساعت زمان برای آن کافی خواهد بود. مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه این غذا به توضیح زیر است.

مواد لازم
سیب زمینی1 کیلوگرم
تخم مرغ3 الی 4 عدد
روغن، نمک وفلفلبه میزان لازم

طرز تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.

  2. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و آنقدر بهم بزنید تا کف کند.

  3. اکنون تخم مرغ ها و سیب زمینی ها را با یکدیگر مخلوط کنید و بهم بزنید.

  4. سپس یک ماهیتابه که ترجیحا نچسب باشد را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و در آن مقداری روغن بریزید.
  5. زمانی که روغن در ماهیتابه گرم شد، با قاشق مقداری از مایه را داخل آن بریزید و سرخ کنید. پس از آنکه یک طرف کوکو سرخ شد، طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

کوکو سیب زمینی آماده است و می توانید آن را سرو کنید. همانطور که طرز تهیه کوکو سیب زمینی آسان است، تزیین و سرو کردن آن نیز ساده می باشد. برای این منظور می توانید از گوجه حلقه شده، خیار شور، اندکی جعفری خرد شده و در صورت تمایل پیاز حلقه شده بهره ببرید. به علاوه این غذا را همراه با ترشی نیز می توانید سرو نمایید و از طعم بی نظیر کوکو و ترشی لذت ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 8 اسفند 1399 بروزرسانی: 8 اسفند 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 1404

به "طرز تهیه کوکو سیب زمینی به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سیب زمینی به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید