کارتن خواب های همدانی شب ها سرما رو حس نمی نمایند

به گزارش سبزا، معاون خدمات شهری شهرداری همدان اعلام کرد: افزون بر 13 هزار نفر کارتن خواب از ابتدای سال جاری تاکنون در گرمخانه متعلق به شهرداری اسکان داده شده اند.

کارتن خواب های همدانی شب ها سرما رو حس نمی نمایند

وحید علی ضمیر در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، گفت: شهرداری به منظور ساماندهی متکدیان، کارتن خوابها و افراد بی سرپرست از ابتدای سال 97 تاکنون بیش از 85 متکدی را جمع آوری نموده که پس از غربالگری به بهزیستی، کمیته امداد، مراجع قضایی معرفی و یا به خانواده یا شهرستان محل سکونتشان انتقال داده شده اند.

وی گفت: نیروهای شهرداری نسبت به جمع آوری افراد کارتن خواب اقدام می نمایند و بعضی از آنها خود متقاضی اسکان هستند که شبانه افزون بر 60 نفر از افراد بی سرپناه در این مرکز اسکان داده می شوند.

علی ضمیر با اشاره به اسکان افراد کارتن خواب در گرمخانه شهرداری که روزانه گنجایش پذیرش بطور میانگین 80 نفر را دارد، اظهار کرد: کارتن خوابها حضورشان در گرمخانه تنها محدود به ساعات شب است و افراد متقاضی برای حضور در گرمخانه بدون هیچ محدودیتی می توانند مراجعه نمایند.

وی با بیان این که گرمخانه در طول سال دایر و دو نفر نیرو بصورت ثابت در آنجا مستقر هستند، مطرح نمود: از ابتدای سال جاری تاکنون، گرمخانه بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه داشته است و توزیع غذا در دو نوبت شام و صبحانه، مواد شوینده و بهداشتی جهت مصرف کارتن خوابها و ... از جمله خدماتی است که در آنجا ارائه می گردد.

وی با اعلام اینکه متولیان گرمخانه درباره اسناد هویتی، اشتغال و بازگشت به خانواده افراد مذکور با ثبت احوال، امور اجتماعی استانداری، سازمان فنی و حرفه ای و سازمان بهزیستی همکاری لازم را دارد، ادامه داد: شهروندان همدانی می توانند در صورت مشاهده افراد کارتن خواب، در تماس تلفنی با مرکز 137 موضوع را اعلام نمایند تا این افراد توسط نیروهای گشت شهرداری به گرمخانه منتقل شوند.

آماده باش نیروهای خدمات شهری شهرداری همدان

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز از آمادگی شهرداری برای برطرف آبگرفتگی معابر در صورت بارش شدید باران خبرداد و گفت: برای برطرف آبگرفتگی معابر در بارندگی های شدید، برنامه ریزی های لازم اجرا شده و تمام توان خود را به کار می بریم.

وی ادامه داد: طبق هماهنگی ها با سازمان هواشناسی در روزهایی که برحسب اعلام این سازمان احتمال بارندگی و وقوع آبگرفتگی معابر وجود دارد، نیروهای خدمات شهری در حالت آماده باش کامل، آماده انجام مأموریت های برطرف آبگرفتگی معابر هستند.

وی اضافه نمود: شهرداری ، اقدامات عمرانی، لایروبی انهار، کانال ها و مسیل ها و آمادگی های لازم و پیش بینی تجهیزات مورد احتیاج و نیروهای انسانی برای مقابله با بارندگی و آبگرفتگی سطح شهر را انجام داده است.

علی ضمیر اضافه نمود: با همکاری مناطق، در حال حاضر برطرف موانع و نواقص در کانال ها، جوی ها و مسیر ها در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: برای مقابله با آبگرفتگی معابر و خیابان های سطح شهر پیش بینی های لازم در زمینه تجهیزات مورد احتیاج زمان بارندگی برای انجام عملیات لایروبی طبق زمان بندی تعیین و مشخص در حال اجرا است و تا انتها فصل بارندگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برنامه عملیاتی در خصوص مقابله با آبگرفتگی ناشی از بارندگی ها، قبل و بعد از بارندگی و در حین بارندگی انجام می گردد، گفت: برنامه ها و اقدامات شهرداری در بارندگی شامل تجهیز اکیپ های فوریتی، استقرار نیروهای انسانی در محل های حساس و آبگیر و برطرف مسائل احتمالی زمان بارش برای شهروندان است.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان اضافه نمود: از ماه های گذشته کانال ها و مسیل های سطح شهر که جریان آب در آنها وجود دارد لایروبی شده اند. در حال حاضر 600 کیلومتر شبکه جمع آوری آب های سطحی و 70 کیلومتر رودخانه در شهر همدان وجود دارد که همگی پاکسازی و آماده جریان یافتن آب هستند.

وی یادآور شد: کنترل کانال ها و جوی های آب جزو وظایف پیمانکاران است و این جوی ها به طور مستمر کنترل می شوند تا شهر دچار مشکل نگردد. همچنین محله هایی که در سال های گذشته به واسطه بارش باران دچار آب گرفتگی شده اند، مورد آنالیز قرار گرفتند تا اگر بارندگی شدیدی صورت گیرد شهر دچار مشکل نگردد.

علی ضمیر ادامه داد: کلیه عوامل ستادی و اجرایی در سطح مناطق چهار گانه شهرداری همدان در آمادگی کامل هستند و با بهره گیری از تجهیزات لازم، آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند و روزانه نزدیک به 700 نفر نیروی انسانی خدمات شهری که در امر نظافت و رفت و روب مشغول به کار هستند در هنگام آب گرفتگی احتمالی اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

وی با بیان این که برطرف کامل مشکل آبگرفتگی معابر امری بسیار پرهزینه و زمانبر است، گفت: شهروندان عزیز می توانند با رعایت مواردی چون پرهیز از رهاسازی زباله در معابر،جوی ها و کانال های سطح شهر، مانع از انباشت و انسداد کانال های دفع آب های سطحی و مسیل ها شوند، چراکه این موضوع نه تنها زحمت نیروهای خدماتی شهرداری را چندین برابر می نماید، بلکه مسائل بسیاری را نیز برای آنها فراهم می نماید که آب گرفتگی معابر در زمان بارندگی های شدید از آن جمله است.

وی در انتها بیان کرد: همشهریان می توانند در صورت مشاهده هرگونه آبگرفتگی در نقاط مختلف شهر با شماره 137 در ارتباط باشند تا در اسرع وقت پیگیری صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 26 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 99

به "کارتن خواب های همدانی شب ها سرما رو حس نمی نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارتن خواب های همدانی شب ها سرما رو حس نمی نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید