خورشت تره ، غذای اصیل کردی

به گزارش سبزا، ایران سرزمینی است دارای تنوع بالای آب و هوایی و جغرافیایی که همین امر به گستردگی غذاها و خوراکی ها در این سرزمین یاری نموده است. در استان های غربی به خصوص استان کردستان و کرمانشاه، با توجه به در دسترس بودن گیاهان و سبزیجات مختلف، غذاهای متنوع و خوشمزه ای با سبزیجات تهیه می گردد که معمولا طبخ آنها نیز ساده می باشد. خورشت تره کردی یکی از این غذاها است.خورشت تره کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می توانید آن را به راحتی تهیه و بهره ببرید. همانطور که از اسم این غذا معین است، تره بخش اصلی این وعده خوشمزه را تشکیل می دهد. این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده می گردد که دستور پخت کمی متفاوت دارد. در زیر دستور اصلی پخت این خورشت ارائه شده است. در ادامه مطلب همراه خبرنگاران باشید تا با این غذای اصیل و پرطرفدار بیشتر آشنا شوید.

خورشت تره ، غذای اصیل کردی

مواد لازم برای خورش تره

  • تره پاک و خردشده: 450 گرم
  • مغز ران گوسفند یا گوساله خردشده: نیم کیلو
  • سیب زمینی خلالی خرد شده : 3 عدد یا 240 گرم
  • لوبیا سفید : نصف پیمانه یا 85 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده : 2 عدد
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری یا 3 گرم
  • زعفران دم نموده : یک قاشق سوپ خوری
  • گردلیمو : نصف قاشق چای خوری
  • لیمو عمانی سیاه : 5 عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • روغن مایع سرخ کردنی : به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیا سفید را از 24 ساعت قبل در آب خیس کنید و طی آن چند بار آبش را عوض کنید. بعد با مقداری آب بپزید.

روی لیمو عمانی را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و با دو پیمانه آب حدود یک ربع روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد حرارت را خاموش کنید و بگذارید لیموها در همان آب خیس بخورد.قابلمه مناسبی را برای پخت خورش انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ گردد.

سپس پیاز خرد شده را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ گردد. بعد به پیاز تفت داده شده ، گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید ، انقدر تفت دهید تا آب گوشت کشیده گردد.بعد زعفران ، لوبیا ، و 4لیوان آب را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.

بلیط هواپیما در طاهاگشت

بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.تره خرد شده را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن تفت دهید و بعد به گوشت و لوبیا در حال پخت اضافه کنید.

در نیم ساعت آخر پخت خورش ، لیمو عمانی را به همراه آبی که داخلش خیس خورده و گردلیمو و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.سیب زمینی های خلالی شده را هم در روغن سرخ کنید .بعد از اینکه خورش جا افتاد ،آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال سیب زمینی تزیینش کنید.این خورش را در کنار پلو سرو کنید.

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت ارتودنسی

منبع: تاپ تراول
انتشار: 1 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 606

به "خورشت تره ، غذای اصیل کردی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت تره ، غذای اصیل کردی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید