ساده ترین و خوشمزه ترین غذا با سیب زمینی
به گزارش سبزا، این غذا دیگر نیازی به فر ندارد و شما باید از سیب زمینی های استانبولی برای تهیه آن بهره ببرید. سیب زمینی تابه ای بسیار ویژه، خوشمزه و نو است.
سیب زمینی تابه ای یکی از روش های بسیار خوشمزه برای تهیه سیب زمینی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. مدل خوردن این سیب زمینی با پوست است که حسابی مزه دار و برشته شده و در عین حال خیلی نازک هم است. ولی اگر دوست ندارید می توانید پوست آن را جدا کنید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه سیب زمینی تابه ای را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تابه ای
- سیب زمینی استانبولی یا سیر ریز 1 کیلوگرم
- ذرت 1/2 پیمانه
- قارچ 10 عدد
- پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
- کره 50 گرم
- خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
- شوید 1 دسته
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی تابه ای
مرحله اول
برای تهیه این سیب زمینی باید از سایز خیلی ریز بهره ببرید که زمان کمتری برای پخت لازم باشد. سیب زمینی ها را با فرچه آشپزی خوب بشویید و تمیز کنید. داخل قابلمه بریزید و با میزانی نمک بگذارید روی حرارت تا بپزد و کمی نرم گردد.
مرحله دوم
در ادامه کره را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا ذوب گردد. بعد سیب زمینی آبکش شده را به مواد کره اضافه کنید و سیب زمینی ها را به همراه ادویه های گفته شده به مدت 20 دقیقه خوب سرخ کنید تا طعم ادویه ها را به خود بگیرد و عطر آن ها بلند گردد.
مرحله سوم
قارچ ها را بشویید و خرد کنید و خشک کنید و به سیب زمینی اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد. سپس ذرت و پنیر خامه ای را اضافه کنید و روی حرارت کم مواد را هم بزنید و تا مواد یکدست و پنیر کمی نرم گردد.
مرحله چهارم
در خاتمه باید خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید. در همین حین شوید را تمیز و پاک و خشک و به صورت ساطوری ریز به سیب زمینی اضافه کنید. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل بشقاب سرو بریزید و نوش جان کنید. اگر به غذاهای پنیری علاقه دارید ساندویچ مرغ با قارچ و سیب زمینی را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه سیب زمینی تابه ای
- بهتر است در موقع اضافه کردن خامه و پنیر حرارت شعله خیلی کم باشد.
- حتما سیب زمینی ها را با نمک بپزید تا به خورد آن برود.
- میزان نمک به ذائقه خود شما بستگی دارد. در خاتمه نمک سیب زمینی را میزان کنید.
- می توانید از شوید خشک نیز استفاده نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت را بخوانید.
منبع: پیام دلتا