طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی

به گزارش سبزا، یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی که می توان در کنار چای سرو کرد، ترافل خرما شکلاتی است که علاوه بر خوش طعم بودن از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. این ترافل را می توان به عنوان دسری شیک و مقوی با مغزهای مختلف درست و نوش جان کرد.مواد لازم:

طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی

به گزارش خبرنگاران به گزارش درکام

مواد لازم:

خرما500 گرم
کنجد1 پیمانه
کره1 قاشق غذاخوری
مغز فندق یا گردوبه میزان لازم
شکلات تلخ200 گرم
روغن مایعبه میزان لازم

طرز تهیه:

  1. خرماها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید.
  2. آنها را همراه کره، داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.
  3. با گوشت کو ب یا هر وسیله دیگری، آنها را بکوبید و یا چنگ بزنید تا یکدست شوند.
  4. کنجدها را داخل تابه بریزید و چند دقیقه ای با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته گردد.
  5. آنها را تا حدی که ریز شوند ولی به روغن نیفتند، آسیاب کنید.
  6. کنجدها را با خرماهای له شده ترکیب نموده و خوب مخلوط کنید.
  7. اگر مایل باشید می توانید در این مرحله به مواد ادویه هایی مثل دارچین، پودر هل، زنجبیل و یا هر ادویه ای که دوست دارید، اضافه کنید.
  8. از مواد خرمایی کنجدی توپک هایی به اندازه درشت تر از فندق بردارید، وسط آن را یک مغز فندق یا مغز گردو بگذارید و با کف دست گرد کنید.
  9. همه مواد را به همین صورت درست کنید.
  10. برای کاور توپک ها نیز می توانید آنها را در پودر نارگیل، پودر کنجد، پودر پسته و یا شکلات بغلتانید.
  11. در این دستور توپک ها با شکلات تلخ کاور شده اند. به این صورت که شکلات را بن ماری نموده و به آن مقداری روغن مایع اضافه کنید تا رقیق گردد.
  12. توپک ها را در شکلات مایع فرو برده، با یاری چنگال بیرون بیاورید.
  13. آنها روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل یخچال گذاشته تا شکلات سفت گردد.
  14. ترافل خوشمزه را از یخچال خارج نموده و نوش جان کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 11 بهمن 1399 بروزرسانی: 11 بهمن 1399 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 1350

به "طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید