طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه با تمام نکات
به گزارش سبزا، پیراشکی خوراکی خوشمزه ای است که کمتر کسی دست رد به آن می زند. پیراشکی از آن دسرهای خانگی راحتی است که به روش های متفاوت می توانید آن را درست کنید. یکی از دستورهای تهیه پیراشکی که با تمام نکات ش در این مطلب می توانید بخوانید طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه است. در مطالب قبلی دستور تهیه پیراشکی کرم دار بدون فر را به همراه خمیر مایه شرح داده ایم که می توانید آن را بخوانید.
مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه
- آرد همه منظوره دو و دو سوم فنجان
- بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چای خوری
- نمک سه چهارم قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
- کره بدون نمک یک چهارم فنجان
- روغن گیاهی یک چهارم فنجان
- شکر قهوه ای یک سوم فنجان
- شکر سفید یک سوم فنجان
- تخم مرغ بزرگ دو عدد
- وانیل یک قاشق چای خوری
- شیر یک فنجان
مواد لازم برای لعاب پیراشکی کرم دار
- پودر قند یک و یک دوم فنجان
- خامه فرم گرفته پنج قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم پیراشکی
- شیر دو فنجان
- خامه قنادی یک فنجان
- زرده تخم مرغ شش عدد
- شکر 100 گرم
- نشاسته ذرت شش قاشق غذاخوری
- وانیل دو قاشق چای خوری
- کره دو قاشق غذاخوری
- نمک یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون فر
1. مایه پیراشکی را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه به سراغ قالب های پیراشکی بروید. آن ها را با کمی روغن چرب نموده و کنار بگذارید. فر را با دمای 218 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید تا در آن آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را طبق میزان گفته شده در آن مخلوط کنید. با مخلوط کردن مواد خشک پیراشکی به سراغ مواد تر بروید. شما مجدد باید یک کاسه بزرگ دیگر انتخاب کنید تا در آن کره بدون نمک آب شده، شکر سفید، شکر قهوه ای و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. در ادامه این مرحله باید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده و هم بزنید. وانیل را هم داخل کاسه بریزید و با دیگر مواد خوب ترکیب کنید. شیر هم دما با محیط را داخل کاسه ریخته و با دیگر مواد خوب مخلوط کنید. شما در نهایت باید مخلوطی یک دست داشته باشید.
2. مایه پیراشکی را قالب بزنید
در دومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه باید مایه را داخل قیف شیرینی پزی بریزید. سپس مایه را داخل قالب های پیراشکی قیف بزنید. دقت داشته باشید که تنها سه چهارم قالب را پر کنید تا هنگام پخت سرریز نگردد. شما برای تولد و میهمانی هایتان می توانید طرز تهیه دونات خانکی با آب را امتحان کنید.
3. پیراشکی ها را داخل فر بگذارید
در سومین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه باید قالب پیراشکی را در فر از قبل گرم شده با دمای 218 درجه سانتی گراد بگذارید. مدت زمان فر را روی 10 دقیقه تنظیم کنید تا پیراشکی های کرم دارتان بپزند. اگر بعد از این زمان گفته شده، پیراشکی نپختند باید 2 دقیقه دیگر به آن ها زمان دهید. پیراشکی ها را در نهایت از فر بیرون بیاورید و روی توری خنک کننده بگذارید. حال کرم پیراشکی و لعاب شکری را درست کنید.
4. پیراشکی ها را با کرم پر کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه ، بعد از درست کردن لعاب شکری و کرم پیراشکی باید آن ها را با لعاب کرم تان پر کنید. پیراشکی ها را داخل لعاب شکری غوطه ور کنید. سپس آن ها را دانه دانه به صورت عمودی در یک سینی بگذارید. آن ها را با چاقو سوراخ شان کنید. با این کار از کثیف شدن دست هایتان جلوگیری می کنید. کرم را داخل یک قیف پلاستیکی بریزید. و سر آن را تا پایانی پیراشکی فرو کنید. این کار را تا پایان انجام دهید. حال که پیراشکی هایتان درست شده اند، آن ها را داخل یکی سینی بچینید.آن ها را با سس شکلاتی براق تزئین کنید. اگر تمایل دارید بدانید که چطور سس شکلاتی برای تزیین پیراشکی های تهیه کنید می توانید مطلب طرز تهیه سس شکلاتی براق برای روی کیک را در کتاب کاله بخوانید.
طرز تهیه کرم پیراشکی
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کرم پیراشکی باید زرده های تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر حسابی مخلوط شان کنید تا دانه های شکر حل شوند. در گام بعدی نشاسته ذرت را هم اضافه و با هم زن حسابی مخلوط شان کنید. نمک، وانیل، میزانی از خامه و شیر را هم ریخته و آن ها را با مواد قبلی خوب ترکیب کنید. تنها دقت داشته باشید که با اضافه کردن تدریجی شیر، مخلوط را مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نگردد.
2. مواد را بجوشانید
در دومین مرحله از طرز تهیه کرم پیراشکی احتیاج است که مخلوط را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حرارت را کم کنید تا کرم پیراشکی تان به آرامی جوش بخورد. به جای مانده خامه را اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کمی غلیظ گردد. با غلیظ شدن کرم پیراشکی نوبت به اضافه کردن کره می رسد تا با دیگر مواد بجوشد. مایع کف آلود داخل تابه باید به کاستردی غلیظ و بدون کف تبدیل شده باشد. از خواندن مطلب طرز تهیه دونات بدون خمیر مایه و درست کردن آن غافل نشوید.
3. مایه را صاف کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه کرم پیراشکی باید مایه داخل قابلمه را با یاری یک توری یا الک دانه ریز صاف کنید. زرده های تخم مرغ دَلَمه شده و شیر غلیظ شده روی مایه را با این کار می توانید دور بریزید. حال که کرم پیراشکی آماده است روی آن را با نایلون بپوشانید. اجازه دهید تا کامل خنک گردد. پس از سرد شدن کرم، آن را با لیسک به شدت هم بزنید تا یک دست گردد. در صورت عجله برای خنک شدن کرم پیراشکی، آن را برای ساعاتی در یخچال بگذارید.
طرز تهیه لعاب شکری
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه لعاب شکری برای پیراشکی کرم دارتان احتیاج است که پودرقند را به همراه خامه فرم گرفته آن قدر هم بزنید تا کامل رقیق گردد. حال عصاره وانیل را اضافه و تا یک دست شدن کامل با هم زن هم بزنید. در صورت تمایل می توانید به لعاب تان رنگ خوراکی هم اضافه کنید. در نهایت آن را برای استفاده روی پیراشکی هایتان 10 دقیقه زمان دهید تا خنک گردد.
نکات تکمیلی پخت پیراشکی کرم دار بدون خمیر مایه
پیراشکی از آن دسته خوراکی هایی است که حتی با فکر کردن به آن هم، هوش از سر آدم می پرد پس چه بهتر که دستور تهیه آن را بدانید تا به به راحتی بتوانید در منزل برای خود و عزیزان تان درست کنید. نکات تکمیلی در رابطه با این دستور در ادامه برایتان خواهیم گفت که به شما در تهیه این دستور یاری خواهد نمود.
پیراشکی های کرم دار با ظاهری زیبا
در طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون خمیرمایه برای جلوگیری از ظاهر نامرتب باید زمان دهید که کامل خنک شوند. سپش آن ها را پر کنید. در صورتی که کامل خنک نشده باشند، کرم پیراشکی آب شده و بیرون می زند. با این اوصاف شکل نامرتبی به خود می گیرند.
مواد جایگزین در تهیه کرم پیراشکی
شیر و تخم مرغ مهم ترین موادی هستند که به راحتی می توانید آن ها را در تهیه کرم پیراشکی جایگزین کنید. اگر پیراشکی های روشن تری می خواهید به جای شیر از آب بهره ببرید. با آن که تخم مرغ خمیرتان را سفت تر و منسجم تر می نماید اما در صورت نبود آن می توانید از یک دوم فنجان شیر بهره ببرید.
دیگر روش های تهیه کرم پیراشکی
کرم پیراشکی با دستورهای مختلف و طعم های متفاوتی آماده می گردد. رایج ترین آن کرم زردرنگ یا همان کاسترد است که شرح آن را در بالا گفته ایم. با این حال در ادامه به چند طعم اشاره خواهیم کرد که با توجه به ذائقه تان یکی از آن ها را می توانید انتخاب کنید:
- کرم توت فرنگی که با استفاده از یک فنجان خامه قنادی، یک دوم فنجان پوره توت فرنگی و یک چهارم عصاره توت فرنگی تهیه می گردد.
- کرم تمشک که با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پوره تمشک یا عصاره آن آماده می گردد.
- پنیر خامه ای که از کرم های خوشمزه به شمار میرود را می توانید با یک فنجان خامه قنادی و یک دوم فنجان پنیر خامه ای آماده اش کنید. از پنیر ماسکارپونه هم برای این کرم می توانید بهره ببرید.
- خامه شکلاتی که بارها طعم آن را چشیده اید، آن را به راحتی با یک فنجان خامه قنادی و 100 گرم شکلات تلخ آماده کنید.
سرخ کردن پیراشکی
پیراشکی را با خمیر مایه ، بدون خمیرمایه، با فر و بدون فر به راحتی در منزل می توانید درست کنید. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی بدون خمیرمایه و در فر را بیان کردیم. شما در صورت نبود فر به راحتی می توانید آن ها را سرخ کنید. شما تنها باید یک تابه گود انتخاب نموده و آن را تا نصفه از روغن پر کنید. پیراشکی ها را قالب بزنید. آن ها را داخل تابه سرخ کنید. سپس برای خارج شدن روغن اضافه شان داخل یک توری بریزید. در نهایت آن ها را با کرم پیراشکی فیلینگ شان کنید.
منبع: کتاب کاله