طرز تهیه پایلا اسپانیایی با میگو
به گزارش سبزا، بسیاری از غیر اسپانیایی ها پایلا را به عنوان غذای ملی اسپانیا می شناسند، اما از نظر اسپانیایی ها پایلا یک غذای محلی مربوط به والنسیا است.

با ما همراه باشید و درباره وبلاگ ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسینه
مواد لازم برای تهیه پایلا برای 6 نفر
برنج 600 گرم
مرغ پاک نموده 1 عدد (در حدود یک کیلو گرم)
میگو 500 گرم
سیر 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مایع 150 گرم
زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه:
1. برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با 5 تا 6 لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و 100 گرم از روغن مخلوط نموده، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و 1 تا 2 پره سیر ویک عدد پیاز خرد نموده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم. به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.
2. میگو را تمیز نموده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم. فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم. 50 گرم از روغن را در تابه می ریزیم. 2 تا 3 پره سیر را کوبیده، در روغن می ریزیم و هم می زنیم. فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم.
3. استخوان های مرغ را می گیریم، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد نموده، داخل سایر مواد میریزیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم.
4. برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی کشیده گردد، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم. مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد. قبل از کشیدن غذا، تمام مواد را در دیگ مخلوط نموده، بعد آن را در دیس میریزیم. گفتنی است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
منبع: جام جم آنلاین