طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
به گزارش سبزا، در فرهنگ غذایی کشور کلمبیا، برنج ماده اصلی خیلی از غذاها است. یکی از غذاهای کلمبیایی که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است پلو قرمز کلمبیایی است. برای درست کردن این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو می نمایند. این غذای کلمبیایی را در منزل تهیه کنید و آن را به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید و از طعم نو و خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم پلو قرمز کلمبیایی
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- ران مرغ چهار عدد
- نمک دو قاشق چایی خوری
- فلفل سیاه و سفید تازه یک دوم قاشق چایی خوری
- پیاز کوچک خرد شده یک عدد
- سیر دو میخک
- فلفل قرمز و سبز خرد شده یک عدد
- فنجان گوجه فرنگی کنسرو شده یک و سه چهارم پیمانه
- رب یک قاشق غذا خوری
- برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلند یک فنجان
- جعفری خرد شده تازه دو قاشق غذا خوری
طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
مرحله اول
مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوه ای نشده، آن را برنگردانید.
مرحله دوم
حرارت را تا حد میانه کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه نموده و خوب تفت دهید تا پیاز آغاز به نرم شدن بکند. سپس فلفل های سبز و قرمز زا اضافه نموده و دوباره صبر کنید تا فلفل ها خوب نرم شوند.
مرحله سوم
گوجه فرنگی ها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند. سپس برنج را اضافه نموده و مرغ را لابه لای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.
مرحله چهارم
بعد از 20 تا 25 دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو نموده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله