قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی
به گزارش سبزا، برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از 15 گرم دانه درشت قهوه را توصیه می کنند، ضمن اینکه باید فرآیند را از 25 به 7-14 ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.

در این روش محققان سعی کردند با کمترین حجم از دانه های قهوه، طعم خوش قهوه را حداکثر کنند. در روش معمول برای تهیه نوشیدنی به حجم 25-30 میلی لیتر به 7-9 گرم دانه قهوه احتیاج است. در این روش دانه های قهوه به مدت 20-30 ثانیه تحت فشار قرار می گیرند.
این دانه ها به صورت ریز خرد می شوند، زیرا این امکان را فراهم می کند تا بخش بیشتری از دانه ها در مجاورت آب قرار بگیرند. بعلاوه دستگاه های مدرن قهوه این امکان را فراهم می کنند تا نسبت ها را تغییر دهید که نشان می دهد همه اشخاصی که قهوه درست می کنند استاندارد یکسانی ندارند.
مدل محاسبه شده به وسیله محققان نشان داده است که این برترین روش نیست، زیرا دانه های خرد شده بسیار ریز صافی فیلتر را مسدود می کنند. دانه هایی که به میزان بزرگتر خرد شده باشند و میزان کمتر دانه قهوه باعث می شود که طعم و عطر قهوه ایده ال بدست بیاید.
برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از 15 گرم دانه درشت قهوه را توصیه می کنند، ضمن اینکه باید فرآیند را از 25 به 7-14 ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.
منبع: اسپوتنیک
منبع: فرادید