طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه پاییزی

به گزارش سبزا، بیشتر افرادی که هوادار سالادهای خوشمزه هستند، دوست دارند طعم های تازه را امتحان نمایند و با آماده کردن یک سالاد ساده و خوشمزه در کوتاه ترین زمان ممکن لذت ببرند. اسفناج یکی از مقوی ترین سبزیجاتی است که استفاده از آن همواره در انواع غذاها توصیه می گردد، اما این سبزی مقوی و خوشمزه می تواند به عنوان مهم ترین ماده برای یک سالاد ساده، خوشمزه و سرشار از انواع ویتامین ها شما را شگفت زده کند. پیش از این هم طرز تهیه یک نوع سالاد با اسفناج و انار را به شما آموزش داده بودیم، اما این بار همراه ما باشید تا طرز تهیه سالاد اسفناج با روشی متفاوت را با شما در میان بگذاریم.

طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه پاییزی

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

  • اسفناج 400 گرم
  • زیتون بی هسته شش عدد
  • ریحان تازه 100 گرم
  • پنیر فتا به اندازه لازم
  • گردو چهار عدد
  • کنجد به اندازه لازم
  • انار (دون شده) به اندازه لازم
  • گوجه گیلاسی چهار عدد
  • پیاز قرمز یک عدد کوچک

طرز تهیه سالاد اسفناج

مرحله اول

ابتدا اسفناج ها را خوب پاک نموده و برگ های خوش رنگ آن را از ساقه جدا کنید. بعد از پاک کردن اسفناج ها ریحان تازه را هم به خوبی پاک کنید و هر دو سبزی را خوب با آب سرد بشویید.

مرحله دوم

پس از خشک شدن سبزی ها، آنها را درون یک ظرف قرار دهید. دقت کنید که شما می توانید بسته به سلیقه خود اسفناج و ریحان را یا خرد کنید و یا بدون ریز کردن شان، آنها را درون ظرف قرار دهید.

مرحله سوم

گردو خرد شده و کنجد را به سالاد سبز رنگ اضافه نموده و مواد را خوب به هم بزنید. زیتون های بی هسته را به صورت دایره ای برش دهید و آنها را به سالاد اسفناج اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله برای مزه دار شدن سالاد به انتخاب از سرکه بالزامیک ، روغن زیتون و آب لیموی تازه بهره ببرید و مجددا مواد را خوب به هم بزنید. سالاد شما آماده است. تنها کافی است انار دون شده، پنیر فتا و گوجه گیلاسی را به همراه پیاز حلقه حلقه شده برای تزئین روی سالاد قرار دهید و از امتحان کردن این سالاد ساده و سالم لذت ببرید.

نکات کلیدی برای آماده کردن سالاد اسفناج

به جای انار دون شده می توانید از کرنبری و یا زرشک بهره ببرید اما پیشنهاد می کنیم در صورت در دسترس بودن انار، حتما از این میوه بهره ببرید.

اگر برای طعم دار شدن این سالاد در پی اضافه کردن سبزیجات دیگری هستید، پیشنهاد می کنیم حتما از پیازچه خرد شده هم بهره ببرید.

برای سرو این سالاد نیازی به سس های اضافی ندارید چرا که طعم اصیل این سالاد به مزه اسفناج و پنیر فتای آن است.

اگر از این سالاد به عنوان یک وعده غذایی استفاده می کنید، می توانید از نان تست شده در کنار این سالاد بهره ببرید.

در صورت سرو این سالاد برای بچه ها می توانید از نارنگی خرد شده و پیاز حلقه حلقه شده به عنوان تزئین سالاد بهره ببرید.

با اضافه کردن جوانه گندم می توانید این سالاد خوشمزه را به یک وعده سالم غذایی تبدیل کنید. اگر هم در پی بهانه های دیگری برای اضافه کردن اسفناج به رژیم غذایی تان هستید، کمی خلاقیت به خرج دهید. یادتان نرود که برای داشتن رژیم غذایی سالم و کامل، همواره باید در فریزرتان اسفناج یخ زده داشته باشید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1404 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 2370

به "طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه پاییزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه پاییزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید