تدوین نقشه راه توسعه صادرات دانش بنیان ها برای معرفی توانمندی ها به بازار جهانی

به گزارش سبزا، شناسایی شرکت ها و محصولات دانش بنیان دارای توان صادراتی یکی از اولویت هایی است که در قانون جهش فراوری دانش بنیان نگاه ویژه ای به آن شده است.

تدوین نقشه راه توسعه صادرات دانش بنیان ها برای معرفی توانمندی ها به بازار جهانی

به گزارش خبرنگاران و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ماموریتی که به دستگاه های ذیربط واگذار شده تا با هم افزایی و همکاری های مشترک؛ زمینه توسعه صادرات محصولاتی که با دانش و تخصص بومی به فراوری رسیده است و ظرفیت صادرات و ورود به بازار جهانی را دارد، فراهم گردد.

قانون جهش فراوری دانش بنیان در کنار تسهیل فعالیت کسب و کارهای فناورانه در داخل کشور؛ در پی ارتقای توان و ظرفیت صادراتی این محصولات و خدمات باکیفیت نیز هست. بر همین اساس هم در کوشش است تا بازیگران این عرصه را حمایت و توانمند کند.

آیین نامه اجرایی این قانون هم که به وسیله هیات وزیران ابلاغ شده است بر این نکته تاکید دارد و آمده است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موظف است لیست شرکت ها و محصولات دانش بنیان با توان صادراتی را تهیه کند.

بیشتر بخوانید:

  • هوشمندسازی در کلان شهرها به اجرا درمی آید | احتیاج امروز و ضرورت فردا

معاونت مکلف است این لیست را به صورت سالانه به روزرسانی کند و ضمن قراردادن در سامانه فکر نو (ایده ها) و احتیاجها (نان)، با همکاری دستگاه متولی نسبت به تدوین نقشه راه توسعه صادرات دانش بنیان ها اقدام کند.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 مهر 1401 بروزرسانی: 18 مهر 1401 گردآورنده: sabza.ir شناسه مطلب: 2091

به "تدوین نقشه راه توسعه صادرات دانش بنیان ها برای معرفی توانمندی ها به بازار جهانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تدوین نقشه راه توسعه صادرات دانش بنیان ها برای معرفی توانمندی ها به بازار جهانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید