مسکن ، جهش قیمت غیر واقعی ندارد
به گزارش سبزا، عضو انجمن انبوه سازان مسکن می گوید : با توجه به انباشت تقاضا خرید دربازار مسکن و عرضه تسهیلات لازم از سوی دولت ، جهش قیمت کاذب در این بازار ، دور از انتظار است .

جهت دریافت خدمات بازسازی خانه ویلایی قدیمی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.
ایرج رهبر ، اظهار کرد: تسهیلات خرید خانه با نرخ سود 8 درصد در مناطق غیرفرسوده و نرخ سود 6 درصد در مناطق فرسوده تهران به نوعی بستر ساز رونق بازار مسکن خواهد بود و دولت نباید محدودیتی در عرضه تسهیلات ایجاد کند .
وی با اشاره به محدودیت هایی که در گذشته در خصوص عرضه تسهیلات و اعتبارات بانک مسکن وجود داشت ، به طوری که فقط 82 هزار مورد تسهیلات به خریداران پرداخت می شد ، توضیح داد : این موضوع باعث شده بود که رونق بخش مسکن به تاخیر بیفتد.
عضو انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران با اشاره به طرح های تازه دولت در بخش تسهیلات مسکن ، تاکید نمود: دولت باید امکانات و تسهیلات لازم را در بافت های فرسوده برای توسعه گران فراهم کند تا رونق در این مناطق نیز ایجاد گردد.
رهبر همچنین درباره اوضاع بازار مسکن نیز گفت : انتظار می رود بعد از رکودی 2 ساله ، قیمت ها در این بازار افزایش یابد.
وی تاکید نمود: افزایش قیمت مسکن در بازار باید بیش از نرخ تورم باشد ، چرا که انگیزه توسعه گران و سرمایه گذاران برای ورود به این بازار بیشتر می گردد.
رهبر یادآور شد: فراوری مسکن در گروی افزایش قیمت بیش از نرخ تورم است.
منبع: پیام دلتا